Bankkártyás fizetési lehetőség a szállítónál!

Kérjük a megrendeléskor jelezze bankkártyás fizetési szándékát!

Kiváló szakemberek, jól felszerelt flotta

Budapest és Pest megye legfelszereltebb autómentő flottájával, szakértő kollégáinkkal vállaljuk teherautók, buszok, markolók, mezőgazdasági gépek, kamionok szállítását. Kollégáink az évtizedes tapasztalatuknak köszönhetően rutinosan bánnak a több tonnás gépekkel, járművekkel is.

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANIA?

  • GYORS KISZÁLLÁS
  • MENTÉS 9 AUTÓVAL ÉJJEL-NAPPAL
  • RAKOMÁNY BIZTOSÍTÁS ÁS TÁROLÁS
  • SZAKÉRTŐ SEGÍTSÉG
  • HELYSZÍNI JAVÍTÁS (HA LEHETSÉGES)
  • SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS IS

NEKIK MÁR SEGÍTETTÜNK

Kedves Autómentők! nagyon köszönöm a tegnapi segítséget (fehér Opel Corsa este 8-kor a Gubacsi hídnál). Fantasztikus volt az az úr (nem tudom hogyan írjam másként, mert a nevét nem tudom), akivel telefonon beszéltem, és igazán ciki, hogy ezt ma Magyarországon ki kell emelnem, hogy nem volt bunkó, sőt-sőt, köszönet érte! És a srác (szintén úr) is, aki hajszálpontosan odaért az autóhoz és elvitte Fótra, szóval ő is remek ember, kedves és udvarias. Nagyon-nagyon örülök, hogy megtaláltam Önöket, be is írtam a telefonszámot a telefonomba, bár remélem, nem gyakran fogunk találkozni. Köszönettel: Matus Andrea

Két ételszállító furgonunk akadt el egyszerre, mindkettőt sikerült gyorsan trailerre tenni és visszajuttatni a telephelyünkre. Nagy segítség volt, köszönjük!
Sándor Attila
Az M0-án lett műszaki hibás az autóm (kisteher). A kocsit olyan könnyedén rakták fel a trailerre, hogy alig akartam hinni a szememnek, és az egyik kisebb hibát még a helyszínen orvosolták is.
Csendes Barnabás
Nem volt könnyű olyan segítséget találni, akire nem kell órákig várni. Nagyon köszönöm a megmentő autómentőnek a gyors érkezést és bonyolítást!
Gerendás Máté
Egy Buda mellett vásárolt traktort kellett eljuttatnom egy pest-környéki kisvárosba, a rutinos és szakértő segítség nélkül nem ment volna!
Séllei Kálmán