Bankkártyás fizetési lehetőség a szállítónál!

Kérjük a megrendeléskor jelezze bankkártyás fizetési szándékát!

45 perces kiszállási idő garancia

Amennyiben diszpécserünk visszaigazolja a kiérkezést garantáljuk, hogy 45 percen belül megérkezünk, és megkezdjük az autómentést.

Sérülésmentes szállítási garancia

A járművet a mentés megkezdésekor körbefotózzuk és felelősséget vállalunk, hogy a mentés során semmilyen sérülést nem okozunk a járművön. Amennyiben a szállítás során bármilyen sérülés keletkezik a járművön, annak javítása a mi költségünk.

Megbízható megoldások különleges igényekre is

Budapest és Pest megye egyik legnagyobb autómentő flottájával 30 percen belül bárhová megérkezünk. Elszállítjuk járművét és akár Önt is a kívánt célállomásra. Tapasztalatunk van a rally és versenyautók, teherautók szállításában is.

A működés képtelen járművet az Ön igényei szerinti autó szerelőhöz szállítjuk, vagy telepünkön megőrizzük. Az autójára úgy vigyázunk mint, ha a sajátunk volna, így azon egy karcolás sem lesz a szállítás következtében.

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANIA?

  • KISZÁLLÁS 30 PERCEN BELÜL
  • MENTÉS 9 AUTÓVAL ÉJJEL-NAPPAL
  • RAKOMÁNY BIZTOSÍTÁS ÁS TÁROLÁS
  • SZAKÉRTŐ SEGÍTSÉG
  • HELYSZÍNI JAVÍTÁS (HA LEHETSÉGES)
  • SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS IS

HÍVJON MOST ÉS 30 PERCEN BELÜL ÉRKEZIK A SEGÍTSÉG!

NEKIK MÁR SEGÍTETTÜNK

Kedves Autómentők! nagyon köszönöm a tegnapi segítséget (fehér Opel Corsa este 8-kor a Gubacsi hídnál). Fantasztikus volt az az úr (nem tudom hogyan írjam másként, mert a nevét nem tudom), akivel telefonon beszéltem, és igazán ciki, hogy ezt ma Magyarországon ki kell emelnem, hogy nem volt bunkó, sőt-sőt, köszönet érte! És a srác (szintén úr) is, aki hajszálpontosan odaért az autóhoz és elvitte Fótra, szóval ő is remek ember, kedves és udvarias. Nagyon-nagyon örülök, hogy megtaláltam Önöket, be is írtam a telefonszámot a telefonomba, bár remélem, nem gyakran fogunk találkozni. Köszönettel: Matus Andrea

Autószerelőként gyakran hívom vagy ajánlom őket az ügyfeleim részére, eddig csak elégedett visszajelzéseket kaptam.
Tenger Sándor
Rendszeresen őket hívjuk, amikor pályanapokra készülünk. Még egyszer sem fordult elő, hogy bármelyik autónk megsérült volna a szállítás során.
Kiss Csaba
A kisteherautónk elromlott az országúton, sikerült gyorsan trailerre tenni és elvinni a szervizbe! Másnap már ismét tudtunk vele dolgozni Köszönjük!
Gárdos Imre
A szüleim hibás autóját kellett elvinni a szerelőhöz, magától már nem ment. Gyorsan kiértek, és nagyon vigyáztak a kisautóra :)
Kapus Andrea

A LEGGYAKRABBAN MENTETT AUTÓMÁRKÁK

SZAKMAI PARTNERÜNK