Lemerült az autója akkumulátora? Hívjon minket és mi segítünk!

Bankkártyás fizetési lehetőség a szállítónál!

Kérjük a megrendeléskor jelezze bankkártyás fizetési szándékát!

Szakértőink gyorsan kiszállnak a helyszínre és felélesztik a járművét!

Akármikor előfordulhat, hogy gépjárművünk akkumulátora lemerül, ez egy roppant kellemetlen szituáció főleg, ha éppen úton vagyunk. A probléma sajnos nem csak téli időszakban az akkumulátor feszültségének csökkenésekor, hanem nyáron is előfordulhat, ha az akkumulátorunk elöregedett, esetleg, ha az autónk töltési rendszerében hiba történt. Amennyiben a hiba csak akkumulátor eredetű, úgy az könnyen orvosolható, ha bebikázzuk az autót, a megmentő autó szakértő csapata pedig pont ebben tud segíteni önnek. Ha nem indul a gépjárműve kérjük hívjon minket és kérje az autó bikázás szolgáltatásunkat.

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANIA?

  • KISZÁLLÁS 45 PERCEN BELÜL
  • MENTÉS 9 AUTÓVAL ÉJJEL-NAPPAL
  • HELYSZÍNI BIKÁZÁS
  • SZAKÉRTŐ SEGÍTSÉG
  • GYORS AKKUSEGÉLY
  • 20 ÉV TAPASZTALAT

HÍVJON MOST ÉS 30 PERCEN BELÜL ÉRKEZIK A SEGÍTSÉG!

NEKIK MÁR SEGÍTETTÜNK

Kedves Autómentők! nagyon köszönöm a tegnapi segítséget (fehér Opel Corsa este 8-kor a Gubacsi hídnál). Fantasztikus volt az az úr (nem tudom hogyan írjam másként, mert a nevét nem tudom), akivel telefonon beszéltem, és igazán ciki, hogy ezt ma Magyarországon ki kell emelnem, hogy nem volt bunkó, sőt-sőt, köszönet érte! És a srác (szintén úr) is, aki hajszálpontosan odaért az autóhoz és elvitte Fótra, szóval ő is remek ember, kedves és udvarias. Nagyon-nagyon örülök, hogy megtaláltam Önöket, be is írtam a telefonszámot a telefonomba, bár remélem, nem gyakran fogunk találkozni. Köszönettel: Matus Andrea

Éjjel történt a kisebb baleset, ennek ellenére tényleg gyors és szakszerű volt a mentés, nagyon köszönöm!
Harangos Márton
Az autómnak beállt a hátsó kereke a balesetben, a szakemberek megoldották még ezt is, így végül fel tudták tenni a trailer-re.
Márton István
Az én autómat az M5 autpálya-bevezetőn mentették – tényleg gyorsan jöttek, és minden úgy történt, ahogy telefonon egyeztettük.
Sárosi Imre
A mentés közben végig engem nyugtattak a baleset miatt, észre sem vettem, hogy közben az autó felkerült a kocsira – nagyon kedvesek és gyorsak voltak!
Kovács Hajnalka