Bankkártyás fizetési lehetőség a szállítónál!

Kérjük a megrendeléskor jelezze bankkártyás fizetési szándékát!

45 perces kiszállási idő garancia

Amennyiben diszpécserünk visszaigazolja a kiérkezést garantáljuk, hogy 45 percen belül megérkezünk, és megkezdjük az autómentést.

Sérülésmentes szállítási garancia

A járművet a mentés megkezdésekor körbefotózzuk és felelősséget vállalunk, hogy a mentés során semmilyen sérülést nem okozunk a járművön. Amennyiben a szállítás során bármilyen sérülés keletkezik a járművön, annak javítása a mi költségünk.

Gyors, precíz, megbízható

Budapest és Pest megye egyik legnagyobb autómentő flottájával 30 percen belül bárhová megérkezünk. Autószerelésben jártas kollégáink a problémát, ha lehet már a helyszínen elhárítják. A működés képtelen járművet az Ön igényei szerinti autó szerelőhöz szállítjuk, vagy telepünkön megőrizzük. Az autójára úgy vigyázunk mint, ha a sajátunk volna, így azon egy karcolás sem lesz a szállítás következtében.

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANIA?

  • KISZÁLLÁS 30 PERCEN BELÜL
  • MENTÉS 9 AUTÓVAL ÉJJEL-NAPPAL
  • RAKOMÁNY BIZTOSÍTÁS ÁS TÁROLÁS
  • SZAKÉRTŐ SEGÍTSÉG
  • HELYSZÍNI JAVÍTÁS (HA LEHETSÉGES)
  • SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS IS

HÍVJON MOST ÉS 30 PERCEN BELÜL ÉRKEZIK A SEGÍTSÉG!

NEKIK MÁR SEGÍTETTÜNK

Kedves Autómentők! nagyon köszönöm a tegnapi segítséget (fehér Opel Corsa este 8-kor a Gubacsi hídnál). Fantasztikus volt az az úr (nem tudom hogyan írjam másként, mert a nevét nem tudom), akivel telefonon beszéltem, és igazán ciki, hogy ezt ma Magyarországon ki kell emelnem, hogy nem volt bunkó, sőt-sőt, köszönet érte! És a srác (szintén úr) is, aki hajszálpontosan odaért az autóhoz és elvitte Fótra, szóval ő is remek ember, kedves és udvarias. Nagyon-nagyon örülök, hogy megtaláltam Önöket, be is írtam a telefonszámot a telefonomba, bár remélem, nem gyakran fogunk találkozni. Köszönettel: Matus Andrea

Éjjel történt a kisebb baleset, ennek ellenére tényleg gyors és szakszerű volt a mentés, nagyon köszönöm!
Harangos Márton
Az autómnak beállt a hátsó kereke a balesetben, a szakemberek megoldották még ezt is, így végül fel tudták tenni a trailer-re.
Márton István
Az én autómat az M5 autpálya-bevezetőn mentették – tényleg gyorsan jöttek, és minden úgy történt, ahogy telefonon egyeztettük.
Sárosi Imre
A mentés közben végig engem nyugtattak a baleset miatt, észre sem vettem, hogy közben az autó felkerült a kocsira – nagyon kedvesek és gyorsak voltak!
Kovács Hajnalka

A LEGGYAKRABBAN MENTETT AUTÓMÁRKÁK

SZAKMAI PARTNERÜNK